Annonsera i puls FM

För dig som vill marknadsföra dig i Borås!
Puls FM Borås har en unik position, som fristående aktör med stark och trogen lyssnarskara. Vi kan den lokala marknaden och har daglig kontakt med de lyssnare som är dina kunder. Du kan marknadsföra dig på många olika sätt i vår kanal. Vi erbjuder färdiga marknadsföringspaket och skräddarsydda lösningar från spotar och sponsring till event samt redaktionellt innehåll. Med hjälp av ljudet kan du tala direkt till lyssnarens känslor oavsett vilken av våra produkter du väljer!

 

Bygg starka relationer med en köpstark målgrupp!
Puls FM är lokalt förankrad och underhållande radio i Borås. De allra flesta av våra lyssnare är i åldern 25 till 65 år, vilket innebär att de har en god ekonomi och är flitiga konsumenter. De är dessutom trogna radiolyssnare vilket gör att du kan bygga upp en stark relation med dem. Nyheter från Borås DLY och sport.  Live på plats, aktiviteter, event och tävlingar. Med lokal närvaro och välkända profiler. I Borås. För Borås. Det ger goda möjligheter för företag som vill marknadsföra sig lokalt.

 

Lokalt närvarande med 120 000 möjliga lyssnare!
Våra sändningar hörs bäst i Borås Stad och Bollebygds Kommun som har över 120 000 invånare. Vi finns till för de 7 av 10* som varje dag lyssnar på radio. (9% av radiolyssning sker digitalt. Med hjälp av den statistiken uppskattar vi att Puls FM Borås når en publik på 70 000 lyssnare i veckan.* Källa: Kantar Sifo)

 

 

Du som vill få effekt av din marknadsföring!
Radioreklam är enkelt, smidigt och kostnadseffektiv marknadsföring. Ljudkommunikation växer i det nya medielandskapet. Istället för att läsa och titta väljer fler och fler att lyssna! Istället för att skriva och klicka väljer fler att prata. Det är det nya ljudlandskapet! Vi på Puls FM hjälper till med allt från idé och manus till planering och produktion av välgjorda reklamspots.  – Allt för att ge dig effekt av din marknadsföring!

Reklamproduktion 

Vi hjälper gärna till med att producera er jingel. Kontakta säljaren för mer information.

Kontakta en säljare 

Fredrik Sandgren – 073-522 05 46‬, fredrik@pulsfm.se

Så här låter Puls FM 

 

15 + 8 =

Kontakta oss

Telefon

073-522 05 46‬

076-357 12 28

Adress

Puls FM c/o Nilsson CRWTH
Druveforsvägen 8, 504 33 Borås