Annonsera i puls FM

 För dig som vill marknadsföra dig i Borås & Varberg!
Puls FM har en unik position, som fristående aktör med stark och trogen lyssnarskara. Vi kan den lokala marknaden och har daglig kontakt med de lyssnare som är dina kunder. Du kan marknadsföra dig på många olika sätt i vår kanal. Vi erbjuder färdiga marknadsföringspaket och skräddarsydda lösningar från spotar och sponsring till event samt redaktionellt innehåll. Med hjälp av ljudet kan du tala direkt till lyssnarens känslor oavsett vilken av våra produkter du väljer!

 

Bygg starka relationer med en köpstark målgrupp!
Puls FM är lokalt förankrad och underhållande radio i Borås & Varberg. De allra flesta av våra lyssnare är i åldern 25 till 65 år, vilket innebär att de har en god ekonomi och är flitiga konsumenter. De är dessutom trogna radiolyssnare vilket gör att du kan bygga upp en stark relation med dem. Nyheter från Aftonbladet och sport.  Live på plats, aktiviteter, event och tävlingar. Med lokal närvaro och välkända profiler. I Borås & Varberg. För Borås & Varberg. Det ger goda möjligheter för företag som vill marknadsföra sig lokalt.

 

Du som vill få effekt av din marknadsföring!
Radioreklam är enkelt, smidigt och kostnadseffektiv marknadsföring. Ljudkommunikation växer i det nya medielandskapet. Istället för att läsa och titta väljer fler och fler att lyssna! Istället för att skriva och klicka väljer fler att prata. Det är det nya ljudlandskapet! Vi på Puls FM hjälper till med allt från idé och manus till planering och produktion av välgjorda reklamspots.  – Allt för att ge dig effekt av din marknadsföring!

Reklamproduktion 

Vi hjälper gärna till med att producera er jingel. Kontakta säljaren för mer information.

Kontakta en säljare 

Borås & Varberg:

Fredrik Sandgren – 073-522 05 46, fredrik@pulsfm.se

Så här låter Puls FM 

 

6 + 4 =

Kontakta oss

Telefon

073-522 05 46‬

Adress

Puls FM c/o Nilsson CRWTH
Druveforsvägen 8, 50433 Borås